All for Joomla All for Webmasters
Previous Next

Защитна с-ма при работа със запалими и токсични газове

ПРЕДЛАГА СЕ В РАЗЛИЧНИ ВАРИАНТИ

ПРИМЕР 

  1. ВОДОРОД Н2 - 2  канала
  2. СО / ВЪГЛЕРОДЕН ОКИС - 2 канала

Контролери PLC SIEMENS, SHIDER

-------------------------------------------------------

СЕНЗОРИ

ВОДОРОД H2 ZBP - GAZ SENSOR 

METANE ZBP - GAZ SENSOR

ТОКСИЧНИ ГАЗОВЕ - ALFASENSE , D/D SCENTIFIC